Česta pitanja i odgovori

 • Šta je rezervisitermin.com?
  RezervisiTermin.com je specijalizovani online servis za rezervaciju termina u sportskim objektima. Mi smo potpuno novi kanal prodaje koji objedinjava ponude sportskih objekata u regionu a Vama, korisnicima, pruža potpuno novo iskustvo rezervacije. Zaboravite na traženje brojeva i troškove poziva - rezervacija je na 3 koraka od Vas!
 • Koliko košta usluga rezervisitermin.com?
  RezervisiTermin.com je za korisnike potpuno besplatan a termini koštaju isto kao kod zakazivanja telefonom ili čak i manje! Uvijek se trudimo da obezbijedimo čak i posebne popuste za naše korisnike.
 • Kako da postanem član?

  Proces registracije maksimalno je pojednostavljen i sastoji se iz 2 koraka:

  1. Podaci za prijavljivanje – neophodno je unijeti:
   • Ime
   • Prezime
   • Važeću adresu elektronske pošte (email)
   • Važeći broj mobilnog telefona
  2. Putem mejla ćete dobiti verifikacioni link. Klik na isti će vas povesti na stranicu gdje ćete izabrati željenu lozinku. Prilikom svake naredne prijave koristite mejl i odabranu lozinku i spremni ste za rezervaciju!
 • Kako da rezervišem termin?

  RezervisiTermin.com servis je pravljen sa namjerom da korisniku pruži potpuno zadovoljstvo kroz jednostavnost korišćenja, što podrazumijeva rezervaciju u 3 prosta koraka, nakon obavljene registracije!

  1. Izaberite željenu državu, grad i sport i doćete sve tražene sportske objekte iz datog grada.
  2. Nakon prvog koraka imate mogućnost dodatnog filterisanja. Izaberite teren, kliknite na dugme REZERVIŠI i otvorićete stranicu odabranog terena.
  3. Treci korak je rezervacija odabirom datuma i slobodnog termina, a zahtjev za nju stiže automatizovano sportskom objektu! Molimo Vas da sačekate potvrdu rezervacije.
 • Kako da znam da sam uspješno poslao zahtjev za rezervaciju?
  Nakon što pošaljete zahtjev za rezervaciju, vlasnik objekta ima opciju da prihvati ili odbije istu, uz obrazloženje. To je proces koji obično traje manje od 3 minuta, tako da Vas molimo da budete strpljivi. Na ekranu ćete vidjeti štopericu koja odbrojava vrijeme od kad ste poslali zahtjev za rezervaciju do odgovora koji ćete primiti na istoj stranici.
 • Moja rezervacija je odbijena!
  U slučaju da Vam vlasnik objekta odbije zahtjev za željeni termin, obavezan je da proslijedi razlog odbijanja, nakon čega možete poslati zahtjev za drugi vremenski interval istom sportskom objektu ili probajte sa odabirom drugog objekta.
 • Kako plaćam? Da li mi je za plaćanje potrebna kreditna/debitna kartica?
  Ne! Mi Vama olakšavamo proces rezervacije a sportskim objektima omogućavamo da dođu do zadovoljnog korisnika što znači da Vi i dalje plaćate, kao i do sad, po dolasku u sportski objekat. Nije potrebno da ostavljate bilo kakve podatke vezane za kreditnu ili debitnu karticu prije toga a mi ćemo se potruditi da u budućnosti imate i opciju online plaćanja po želji.
 • Privatnost?

  RezervisiTermin.com poštuje Vašu privatnost.

  Protiv smo svake zloupotrebe interneta i podatke koje ostavite na ovom sajtu nećemo prodavati, iznajmljivati ili razmjenjivati sa trećim licima. Takođe, tražimo samo podatke koji su neophodni za izvršenje željene rezervacije.

  Vaša imejl adresa će biti upotrebljena jedino u slučaju da se složite da primate vijesti o popustima, novim uslugama, proizvodima, promocijama i drugim aktivnostima sportskih terena uključenih u servis RezervisiTermin.com.

  Više detalja možete naći u dnu sajta, pod linkom Privatnost.