Stav o privatnosti

Prikupljanje informacija

Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u mjeri u kojoj je nužno da bi se rezervacija putem sistema RezervisiTermin.com uspješno obavila. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaša IP adresa.

"Kolačići"

RezervisiTermin.com zadržava pravo da u budućnosti na vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u vašem internet čitaču (npr. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije i koriste se isključivo za unapređenje rada sistema RezervisiTermin.com. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje "kolačića", možete ga podesiti da ih prihvata odbija ili obavještava o slanju svakog "kolačića".

Dijeljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe, osim što se podaci nužni za potvrdu rezervacije (ime, prezime, broj telefona) prosljeđuju sportskim terenima kojima je zahtjev za rezervaciju poslat. Sportski objekti su u obavezi da dobijene podatke čuvaju i ne ustupaju ni pod kojim uslovima trećim licima.

Praćenje reklama i privatnost

Ovaj sajt može koristiti Facebook Pixel, Display Advereting i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih posjeta ovome sajtu. Posjetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.

Komunikacija sa korisnicima

Vaš broj telefona ili imejl može biti upotrebljen radi obavještavanja o statusu vaše rezervacije ili iznenadnom otkazivanju ukoliko to bude potrebno. RezervisiTermin.com zadržava pravo da korisnike sistema RezervisiTermin.com povremeno imejlom obavještava o novim uslugama ili proizvodima.

Promjene stava o privatnosti

Ukoliko dođe do promjene našeg stava o privatnosti, promjene će biti objavljene u ovom odjeljku na sajtu RezervisiTermin.com. Sve promjene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno provjeravajte ovaj odjeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema RezervisiTermin.com po objavljivanju promjena u Stavu o privatnosti, Vi se slažete sa svim promjenama i prihvatate ih u cjelosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti

Korišćenjem sistema RezervisiTermin.com ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu RezervisiTermin.com u odjeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu info@rezervisitermin.com.